Blogist

Blogist
Mõnikord satiiriline varjatud poolhumoristlik üllitis, mõnikord südamelt paotatud emotsionaalne lugu, mõnikord luuletused ja kirjanduslik looming, mõnikord segumasinast läbi käinud pajatus, mida ilmestavad mitmed juhuslikult pillutud lausestruktuurid, mis on seatud tekstiks esitlemaks minu mõtteid, arvamusi ja läbielamisi. Ridade vahel on nii mõndagi peidus. Head lugemist!
Tekstide loata kopeerimine, muutmine, kasutamine keelatud (sh meediaväljaannetes)! Tekstide kasutamiseks pöörduda blogi autori poole (autori e-mail: hundikoer@gmail.com) või tutvuge hinnakirjaga lehel "Autoritasude leping".

kolmapäev, 3. veebruar 2016

Filosofeerime tõsise laulu üle

Tere, filosoofiasõbrad!
Täna tutvustan teile ühte olulist sügavat diskussiooni arendadavat laulu. Osalevad antud sügavas arutelus kaks räpparit - Jason Derulo ja Snoop Dogg.

Neil kahel härral on tulnud ette situatsioon, kus nad jälgivad naissoost inimeste tagumikke. Nagu videost näha, on nad naiste seltsis piisavalt aega veetnud. Jason Derulol on sellega seoses tekkinud üks väga oluline huvitav küsimus: kuidas kõik see suur paks tagumik teksapükstesse ära mahub?

Nii kirjeldab nüüd meie filosoof Jason täpsemalt seda tagumikku millest ta räägib. Mida kõike sellega saab teha ning kui hea see välja näeb. Õnneks saab seda väristada. Väga tark filosofeerimine - kui veel ei ole teada olulise suure küsimuse vastust, pöördume küsimuse poole teist teed mööda jälgides vaadeldava objekti trajektoori.

Jasonil on ideed tagumiku pildistamise osas. Ta pakub, et nii on Instagramis võimalik kuulsust koguda. Idee: pildistada naist oma tegevusi tehes.

Kui Snoop Dogg rääkima hakkab, siis tal on veidi teistsugused plaanid. Ta hetkel ei mõtlegi, kuidas see tagumik kuskile mahuks, vaid natuke midagi muud, näiteks mida teha sellega, kellele tagumik kuulub. Lisaks soovitab ta jällegi uuritavat objekti raputada, mis talle väga korda läheb. Uuritava objekti liikumist jälgides on võimalik täpsemaid järeldusi teha ja uusi ideid hankida, nagu me teame. Ta töötab selles osas Jasoniga kaasa, aidates meie teist filosoofi.

Jason ei saa jällegi üle sellest suurest elumuutvast küsimusest - kuidas siis ikkagi naine selle pepu kõik teksadesse ära mahutab?! Kõik muu on nagu hästi, aga see küsimus... Pole veel vastust.

Nii pakub Jason veel vägevaid plaane naisele. Tark tegu, sest kui naisega pikemalt koos veeta, on võimalik ka suure olulise küsimuse vastus välja selgitada.

Snoop Dogg annab laulu lõpus naisele väga elutargalt teada, et neiul on särav tulevik selja taga.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar