kolmapäev, 7. juuni 2017

Miks ma olen üldse Kalvi-Kallega koos? Minusugune ja temaga?

Siin polegi pikalt midagi heietada vaja, pöördun teatud inimeste poole.

Kas keegi teist on minuga suhelnud suhteteemadel? Kas te olete midagi mulle öelnud mu unistusi maha tallates? Mida te olete öelnud?



"Sa ei saa kunagi sellist meest, kellest sa unistad!"

"unistused ongi mõeldud unistusteks"

"Sul ei ole meest, sest su latt on liiga kõrgel."

"Võta lihtsalt mees, kes sind armastab."

"Kui sa latti allapoole ei lase, siis sa ei saa meest."

"Kuule, vaata ennast üldse."

"Su kriteeriumid on liiga ranged." (Mu kriteeriumiteks olid: soov end arendada, intelligentsus)

"Ükski mees ei suudaks su kriteeriumite alt läbi minna."

"Mees tuleb sul võtta ikka see, kes ringi ei tõmba ja sind tahab."

"Sina ei pea ju meest armastama, see tuleb ajapikku. Peaasi, et tema sind armastab."

"Väärt mees on ikka see, kes sind armastab! Sa millegipärast ei vaata selliseid."

"Miks sa oma latti madalamale ei lase???"

"Hoia avatud meelt. Ka konnast võib prints saada."

"Ilus inimene on harjunud särama, kaks särajat kokku ei sobi."

"Barbie ja Ken on muinasjutt."

"Sa ei sobiks ilusa mehega."

"Loe Kadri Luige blogi. Ta soovitab ka, et mees tuleb valida selline, kellele sina meeldid, mitte vastupidi."

"Sul on liiga suured unistused."

"Edu sulle nende standarditega, ennegi neid standardiprintsesse nähtud." (Mu standardid olid: oskaks õigekirja ja oleks hea inimene ning arenemisvõimeline.)

"Tark naine ei vali sulgede värvi järgi, valides mitte meest, kes oma ego teenib ja kogu maailmale midagi tõestab, vaid mehe, kes ei otsi järjekordset vallutust vaid südamedaami, kes teda just tema enda pärast soovib."

"teisest küljest "tõsiseltvõetavaid partnereid pole seni olnud" ??? Kuda see võimalik on ?, äkki asi hoopis sinus ?"

"mul on natuke kahju sust, aga me saame kõik selle mida oleme ära teeninud, nii et mõtteainest sulle"


Selliseid asju korrutati mulle. Selliseid asju korrutati mulle pidevalt. Selliseid asju hõõruti mulle nina alla. Selliste asjadega aeti mind närvi. Selliste asjadega süüdistati mind. Selliste asjadega tehti mind maha. Ja selle pika töötlemise tulemusena ja mõtlesingi, et teengi nüüd nii, sest siis jäävad need inimesed lõpuks rahule!

Nonii, kõik kallid inimesed, kes mulle neid asju on öelnud, võtsin teid kuulda ja tõestus on olemas. Kõik need laused ongi vastused probleemile, "Miks see Helen selle rõveda Kalvi-Kallega koos on. Ma ei saa aru." Nüüd saate aru. Ma elasin teiste järgi ja võtsin täiega teiste nõu kuulda, et teile meeldida, ja et need eelnevad süüdistused lõpeksid! Ma tundsin end süüdi, sest mind pandi tundma süüd, et ei olnud oma standardeid madalale lasknud. Seega:

  • võtsin lihtsalt inimese, kellele meeldin, kes ei otsi vallutust, vaid abielu ja südamedaami, sest mulle korrutati, et võta selline.
  • arvestan, et Barbie ja Ken on muinasjutt. Unistused ongi ainult unistused.
  • arvestan, et mu latt oli liiga kõrgel. Ennegi neid standardiprintsesse nähtud ju. Elimineerisin oma standardid, lasin lati maha.
  • Tõsiseltvõetavaid partnereid polnudki enne, sest asi oligi minus, mul olidki kõrged standardid.

Tegin TEIE järgi seda olulist valikut oma elus! Oi kui hea, et te mu silmad avasite ja mulle pidevalt korrutasite, et ma peaks oma latti allapoole laskma. Tõsiselt lasingi selle alla või isegi eemaldasin lati. Võiksin siin isegi nimed välja tuua, kes mulle koguaeg korrutasid, et mu latt on liiga kõrgel. Enamasti olid need mehed, kes mulle neid lauseid korrutasid, aga küll te end ära tunnete. Ma loodan, et te olete väga õnnelikud ja väga rahul, et ma teid nii väga kuulda võtsin! Mõelge nüüd, mis suure töö te olete ära teinud!


Võtsin TEISI kuulda OMA ELU puhul! Olge õnnelikud!

Tulge soovitage mulle kõvasti veel, kuidas iseenda elu elada, sest ma ju võtan kuulda! Kõik teised teavad väga palju paremini, kuidas MINA OMA ELU peaksin elama!

Palun öelge, et teie, kes te mulle neid lauseid ütlesite, olete nüüd rahul, et kuulda võtsin! Olete? Ootan vastust ja kui muidu öelda ei julge, siis avasin ka oma aski ja minge kirjutage sinna anonüümselt, et te mingi megarahul. Nii äge, et ma teid kuulda võtsin, onju!  #happylifebecauselistenedtoothers

Kellel oli palju küsimusi, miks ma nüüd "sellise inimesega" koos olen, siis vastused on teie ees. Võtsin lihtsalt oma elu puhul teisi kuulda. Teisi, kes koguaeg korrutasid mulle neid lauseid. Teisi, kes tahtsid minu elu elada. Teisi, kes panid mind halvasti tundma, kui ma neid kuulda ei võta. Oi kui tore ju!







2 kommentaari:

  1. Lõpuks loeb ainult see, et Sa ise oled õnnelik. Teiste seletamine tuleneb emotsioonist ja asja sisulist külge ei tea keegi. See on suur asi, kui oled leidnud hingekaaslse ja no oleme ausad KK on niiiii noor (kahju, et te Mihkel Raua käest ei küsinud, mida tema selles vanuses tegi 😊). Olge hoitud. Omada kaaslast, kellega tahad just nüüd ja praegu iga hetke oma elust jagada on õnnostus. Ja KK on täiesti tavaline tubli noor mees. Andke aega kasvada. Peaasi, et te õnnelikud olete. Ärge laske end sildistada ja elage oma elu. Aeg näitab. Kasvage kokku ja nautige ühiseid hetki. Igaühele pole seda oma kaaslase leidmise rõõmu antud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma arvan sama! Üritasingi selles postituses näidata, et see teiste mõttetu seletamine ei tee asja kuidagi paremaks. Olen öelnud ka teistele, et me oleme ju ise õnnelikud, nii et miks see teile ette jääb, aga vot jääb. Aitäh ilusa kommentaari eest!

      Kustuta