Blogist

Blogist
Mõnikord satiiriline varjatud poolhumoristlik üllitis, mõnikord südamelt paotatud emotsionaalne lugu, mõnikord luuletused ja kirjanduslik looming, mõnikord segumasinast läbi käinud pajatus, mida ilmestavad mitmed juhuslikult pillutud lausestruktuurid, mis on seatud tekstiks esitlemaks minu mõtteid, arvamusi ja läbielamisi. Ridade vahel on nii mõndagi peidus. Head lugemist!
Tekstide loata kopeerimine, muutmine, kasutamine keelatud (sh meediaväljaannetes)! Tekstide kasutamiseks pöörduda blogi autori poole (autori e-mail: hundikoer@gmail.com) või tutvuge hinnakirjaga lehel "Autoritasude leping".

pühapäev, 17. september 2017

Anda üürile korter (paroodia)

Tuba korterist kesklinnas! Soodne!
300€
Üürile anda tuba korterist. 3 ruutmeetrit. WC ja köök ühiskasutatavad. Köök 15 m2!
Üürnikuks sobib noor blond sale naissoost üliõpilane.
Korteris elab omanik - vanem üksik meesterahvas.



Kõik hinnas! Ilus ja soodne tuba!
200€
Üüril anda korralik tuba eramajast. Lähedal asub lasteaed ja loomaaed, bussipeatus lähedal - 900m!
Üürnikuks sobib 20-24-aastane noor kena korralik mittesuitsetav neiu, kes ei oma lapsi, lemmikloomi, posssõpra ning ei pidutse ning läheb vara magama.

Üürile anda tuba!
150 €
Üürile anda ilus tuba viietoalisest korterist. Tuba oli varem riidekapp. Kui pesumasina ja külmkapi kasutamise soovi ei ole, siis on hind 2€ soodsam!
Üürnikuks oodatakse korralikku mittesuitsetajast noort blondi saledat üliõpilasest naisterahvast, kes on karsklane või nõus jooma vaid koos korteriomanikuga.
Korterit jagatakse omanikuga - vanem soliidne härrasmees.

hEAS seisukorras TUBA 4-toalisest korterist!
300€
Üürile anda kaltsuka lähedal kaunis möbleerimata tuba 4-toalisest korterist, tuba on 6 ruutmeetrit SUUR, esik, köök, soovi korral ka WC ühiskasutuses neljalapselise perega.
Tuba on väga heas korras, vajab vaid väikest sanitaarremonti.
Tuba sobib EELKÕIGE õppivale suitsetavale kurvikale tudengineiule või lesbipaarile. Ei tohi omada lemmikloomi ega lapsi!
WC kasutamise eest lisatasu - 4€ kord.
Korteris puudub soe vesi.
Paari peale hind 400€.

Rõduga üürikorter noortele!
500€
Anda üürile ahi küttega korter kesk linna vahetus läheduses! Läheduses park, laste aed ja kool, mööbli pood, bussi peatus lähedal - 899m!
Korter on osaliselt mõbleeritud:olemas laut,wcpott.
Üürilisteks ootatakse noort tidengi paari. Lapsi ei lubata! Lemmik loomad ei ole lubatud! Suitsetajaid ei lubata! Ei sobi gei paar! Sobbib ka lesbi paar!


Tuba meekodanikule 4 toalisest koteist
220€
Üürile anda üks tuba 4-toalisest korterist. Üürnikuks soovitatakse noormeest vanuses 17-22, kes on korralik ja ei suitseta. Tuba on osaliselt mäbleeritud: olemas tool, vaas, ilus pilt koerast. Tegemis on 8m2 suuruse tudengitoaga.
Olemas külmkapp koos riiulitega. Korteris puudub dušš ja soe vesi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar